0850 207 10 35
©Copyright 2023 by Akortek

Product was successfully added to your shopping cart.
Önceki

Dark WRT-150 150Mbit 802.11n WiFi 4 Port Ethernet Kablosuz Router

Önceki

Dark WR3G1 150Mbit Bataryalı 3G/4G ve Wifi 4in1 Kablosuz Internet Paylaştırıcı (Router)

Dark RangeMax ,150Mbit, 802.11n, 5dBi Antenli, Kablosuz Ağ Adaptörü

Hızlı Gözat

Dark RangeMax Yüksek Kazançlı, 150 Mbps, 802.11n, 5dBi Antenli, Güçlendirilmiş Yüksek Menzilli Kablosuz Ağ Adaptörü
Kesintisiz, Hızlı ve Her Yerde 5 Çeken Kablosuz Bağlantı için Harici Antenli ve Yüksek Kazançlı Özel Çipli Dark RangeMAX 150Mbit

Detaylar

Dark Kinamax 1 Km Menzilli


 

Duvar, Tavan Dinlemeden En Güçlü Sinyal Seviyesini Yüksek Güçlü RangeMAX ile Yakalayın!
Dark RangeMax evinizde ve ofisinizde modemin size uzak, sinyal seviyenizin düşük olduğu, bağlantıda kopmalar veya kesilmelerin yaşandığı durumlara çare olmak üzere geliştirildi! 500mW güçlü çipseti, 5dBi'lık anteni ve harici kablolu yapısı ile standart ağ adaptörlerine göre 10 kata kadar daha uzaktaki sinyalleri yakalama imkanı sunar.




RangeMAX ile Yüksek Kazançlı Maksimum Çekim Alanı
Dizüstü bilgisayarların dahili kablosuz alıcıları ve kuvvetsiz anten yapıları ile standart kablosuz ağ adaptörleri internet sinyalini yakalamakta aciz kalır. RangeMAX özelliğine sahip Dark 150Mbit kablosuz ağ adaptörü, standart 54 Mbit ve 150 Mbitlik ürünlerin yanısıra HighGain özellikli ağ adaptörlerinden de daha iyi sinyal algılar.

WiFi N 150 Mbps Bağlantı Hızı ile Daha Hızlı Veri Transferi

En güncel kablosuz iletişim teknolojisi olan 802.11n standardına sahip Dark RangeMAX ile 150mbit hızına ulaşarak, standart adaptörlere göre daha yüksek transfer hızı ve daha fazla kapsama alanı elde edeceksiniz.

 

Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarınız İçin Engel Tanımayan Sinyal Yakalama Gücü
Dark RangeMax güçlü sinyal yakalama ve iletme özelliği sayesinde kalın duvarlar, camlar, tavanlar gibi sinyal gücünü azaltan etkenlere karşı durmak için hazır! İster dizüstü bilgisayarların güçsüz internet alıcısının yerine isterseniz masaüstü bilgisayarlara kablosuz internet getirmekte kullanabilirsiniz.



 

Sürekli Yüksek Sinyal Seviyesi ile Kesintisiz İnternet
Kusursuz bir internet deneyimi için bilgisayarın internet sinyalini kesintisiz alması gerekmektedir. Dark RangeMAX'ın güçlü çipseti ve harici 5dBi anteni ile daha yüksek sinyal seviyesini yakalayacak ve internetten dosya indirme, online film izleme, oyun oynama gibi işlemlerinizde kesinti, donma, atlama gibi sorunlar yaşamayacaksınız.

 


5dBi Harici Değiştirilebilir Anten
Harici antenler dahili antenlere oranla sinyali daha iyi yakalama kabiliyetine sahiptir. 5dBi gücünde harici antene sahip RangeMAX ile kablosuz sinyalini antensiz veya düşük güçlü antenlere göre daha kolay yakalayacaksınız. Üstelik çıkarılabilir yapısı ile dilerseniz dış mekan anteni bağlayabilir ve daha da uzaklardaki sinyalleri yakalayabilirsiniz. Çıkarılabillir anteni ile cebinizde, çantanızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Geniş Kanal Aralığı ile Kararlı Çalışma
Dark RangeMAX 2.4GHz kablosuz bağlantı frekansında 13 ayrı wireless kanalına sahiptir. Bu sayede farklı kanalları seçerek çevrenizdeki diğer kablosuz sinyallerinden etkilenmeden daha yüksek performanslı internet kullanımını yakalayacaksınız.

 

.

Klipsli Tasarım
RangeMAX 150BT6 çıkarılabilen klips mekanizmasına sahiptir. Bilgisayarınızın ekranının köşesine kolayca tutturabilir veya klipsi sökerek masaüstünde kullanabilirsiniz.

Mini USB kablo ile Esnek Konumlandırma
Kutu içeriğinde bulunan mini USB bağlantı kablosu sayesinde RangeMAX'ı dilediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz.

Bilgisayarınız Kablosuz Verici Olsun
Dark RangeMax USB aparat sadece kablosuz yayınları almakla kalmaz, Ad Hoc ve Infrastructure modlarını da destekler. Bu sayede iki bilgisayar arasında modem/router olmadan kablosuz bağlantı kurabilmenize olanak tanır.



 

Çoklu İşletim Sistemi Desteği
RangeMAX Windows, Linux, BackTrack, Mac Os işletim sistemlerini desteklemektedir. Bu sayede farklı dizüstü veya masaüstü bilgisayarda sorunsuz kullanabilirsiniz.

Dark Hakkında
Dark, 2009 yılında Türkiye'ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmak için kurulmuş bir markadır. Full HD medya oynatıcılar ile başlayan serüveninde Türkiye'nin lider medya oynatıcı markası konumuna gelen Dark; 2011 yılında ilk Android işletim sistemli miniPC EvoBOX ile gerçek smart TV deneyimini kullanıcılara sunmuştur. Ağ ürünlerinden, performans bilgisayar kasalarına, depolama ürünlerinden iPad ve tablet aksesuarlarına kadar 200'ü aşkın ürün gamına sahip olan Dark; 2012 yılında başlattığı Android tablet serisi EvoPAD ile sektörün öncüsü konumuna gelmeyi hedeflemektedir.

Teknik Bilgiler

Ürün Kodu DK-NT-WDN150HPBT6
Bağlantı Arabirimi USB
Kablosuz Bağlantı Hızı 150 Mbps
Anten Sayısı 1
Ek Özellikler BT5 uyumlu (Backtrack) , Değiştirilebilir anten, 1000m kapsama alanı (High range)
Kablosuz Ağ Standardı 802.11n 150Mbps, 802.11b/g 54Mbps
Kablosuz Şifreleme WPA , WPA2, WEP
Kablosuz Anten Gücü Hayır
İşletim Sistemi Desteği Mac OS , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP, Linux
Kutu İçeriği
  • RP-SMA Anten
  • Dark Rangemax kablosuz ağ adaptörü
Ağırlık Hayır
Boyutlar (GxDxY) Hayır
Üretici Kodu DK-NT-WDN150HPBT6
Garanti Süresi 2 Yıl
EAN 8697939883860