0850 207 10 35
©Copyright 2023 by Akortek

Product was successfully added to your shopping cart.

Dark StoreX.D80 8 Disk Destekli USB 3.0 Hot Swap Disk Kulesi

Hızlı Gözat

Dark StoreX.D80 8 Disk Destekli USB 3.0 Hot Swap Disk Kulesi
8 Disk yuvası ile 24TB'lık depolama ünitesi oluşturabileceğiniz dev disk Kulesi

Detaylar



Tüm Disklerinizi Tek Noktada Toplayacak Dev USB 3.0 Disk Kulesi
Dark disk kulesi, büyük kapasiteli depolama ünitesine ihtiyaç duyan kullanıcılar için geliştirildi. USB 3.0 süper yüksek hızlı arabirimi ile hızlı veri transferine olanak tanıyan, toplam 8 disk takılabilen Dark StoreX DSX81U3 disk kulesi tüm disklerinize tek bir kablodan erişmenizi sağlayacak. StoreX 8'li disk kulesi, disk başına 12TB desteği ile toplamda 96TB'lık dev kapasiteye kolayca ulaşabilirsiniz.

Disklerinize Doğrudan Erişim!
Dark disk kulesi bağladığınız her diske tek bir bağlantı üzerinden ayrı ayrı erişim imkanı verir. Kızaklı yapısı ve hot swap özelliği ile farklı diskleriniz arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Taktığınız her disk farklı bir sürücü harfi ile bilgisayarınızda görünecektir.

8 x Hot-Swap, Kilitli Disk Kızakları
Dark Disk Kulesinin özel kilit mekanizmalı disk yuvaları disklerinizi cihazın gücünü kesmeden değiştirmenize olanak tanıyan hot-swap yapıdadır. Kızaklı yapısı ile tek hamlede kolayca yerinden çıkartabilir ve disklerinizi değiştirebilirsiniz.

Dikkat!: StoreX 8'li disk kulesinde birden fazla disk kullanımı esnasında lütfen disklerinizi yukarıdan aşağıya doğru aralıksız sıralayınız. Bazı çipset kısıtlamalarından dolayı disklerin rastgele yuvalarda kullanılması imkanı bulunmamaktadır.


USB3.0 ve USB 2.0 ile Tam Uyum
Dark Disk Kulesi performanstan ödün vermeyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. Süper hızlı USB 3.0 arabirimi sayesinde hem USB 3.0 hem de USB 2.0 sistemlerde yüksek performanslı kullanım sunar.



Windows İşletim Sistemi 2TB üzeri Kapasite Desteği Hakkında:
2TB'ın üzerindeki kapasitedeki disk veya toplam kapasitesi 2TB 'ın üzerine çıkan Large veya RAID konfigürasyonlarında tüm kapasiteden faydalanabilmek için kullandığınız işletim sisteminin ve sistem konfigürasyonun bunu desteklemesi gerekmektedir. 
Detaylı bilgi için : http://support.microsoft.com/kb/2581408



Adaptör ve Kablo Kalabalığından Kurtulun
8 farklı diske tek bir USB kablo üzerinden erişim sağlayan Dark disk kulesi, dahili güç kaynağı bulunduğundan adaptörsüz yapıdadır. Bu sayede birden fazla taşınabilir depolama ünitesi yerine disklerinizi tek bir noktaya toplayacak ve kablo, adaptör karmaşasından kurtulacaksınız.



300W Dahili Güç Kaynağı!
8 diskin aynı anda kusursuz çalışması için Dark disk kulesinde 300W güç kaynağı bulunmaktadır.



12cm Fan ile Sessiz Soğutma
Disklerinizin serin bir şekilde çalışması için Dark disk kulesinde 12cm fan bulunmaktadır. 12cm büyük çaplı fan kullanımı sayesinde soğutma sessizce sağlanmıştır.

Full Mesh Ön Panel ile Gelen Estetik ve Serinlik
Disk kulesinin ön paneli tamamen mesh ızgaralıdır. Ön panelin deliklerinden giren serin hava sabit diskleri soğutarak arka paneldeki fan yardımıyla dışarı atılır ve kasa içinde sürekli bir hava akışının oluşması sağlanır.

Piyano Siyahı Kasa Çelik Şasi
Performans ve kapasitenin yanında estetiğe de önem veren kullanıcılar için Dark disk kulesinin dışı tamamen parlak siyah boya ile kaplanmıştır. Gövde ise tümüyle SECC çelikten imal edilmiştir.

Teknik Bilgiler

Ürün Kodu DK-AC-DSX81U3
Tip Disk Kutusu
Takılabilen Disk Boyutu 3.5"
Disk Arabirimi Sadece SATA
Bağlantı Arayüzü USB 3.0, USB 2.0
Malzeme Çelik (SECC)
Ek Özellikler Fanlı Soğutma
Desteklenen Max. Disk Sayısı 8
Desteklenen RAID Modları Hayır
Kutu İçeriği Dark Disk Kulesi
USB3.0 Bağlantı Kablosu
Güç Kablosu
Ağırlık 5.5kg
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu DK-AC-DSX81U3
EAN 8697939878873