0850 207 10 35
©Copyright 2023 by Akortek

Product was successfully added to your shopping cart.
Önceki

Dark Display Port to HDMI Dönüştürücü

Önceki

Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Dönüştürücüsü

Dark Analog VGA ve SES - Dijital HDMI Dönüştürücüsü

Hızlı Gözat

Dark VGA to HDMI Dönüştürücü Siyah

Detaylar

Dark Analog VGA ve SES - Dijital HDMI Aktif Dönüştürücüsü

Analog VGA ve Ses'i Dijital HDMI Bağlantıya Kolayca Aktarın
Sadece VGA çıkışa sahip masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınızdaki görüntü ve sesi tek bir HDMI kablo kullanarak HDMI girişli görüntüleme cihazlarına kolayca aktarabileceksiniz. Bilgisayarınızdan TV'nize Full HD çözünürlükte bağlantı yapabilecek, ses ve görüntü için ayrı ayrı kablolar ile bağlantı yapma derdinden kurtulacaksınız.

Ayar Gerektirmeyen Tak Çalıştır Kullanım
Dark VGA - HDMI dönüştürücünün kullanımı çok kolaydır. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapıdadır. Bir uca VGA görüntü ve 3.5mm Stereo Ses bağlantısını, diğer tarafa HDMI ve güç bağlantısını yapın. Otomatik olarak sinyal analogtan dijitale dönüşür. Dev ekranda PC kullanmanın keyfine Dark dönüştürücü ile varın.

Dev Ekranda Bilgisayar Keyfine Hazırlanın
Artık pek çok evin baş köşesinde yer alan LCD / Plazma TV gibi yüksek çözünürlüklü cihazlar HDMI girişe sahiptir. Masaüstü veya taşınabilir bilgisayarların pek çoğu ise VGA görüntü ve Stereo analog ses çıkışına sahiptir. Bilgisayarınızdan tek bir HDMI kablo kullanarak ses ve görüntüyü aynı anda aktarabileceksiniz.

Standart Bağlantılar
Dark Analog - Dijital sinyal dönüştürücü ile sahip olduğunuz standart VGA, ses, HDMI kabloları kullanabileceğiniz gibi, daha da iyi görüntü ve ses için Dark 1.8m / 3m VGA, 3.5mm stereo ses veya 1.3 /1.4 altın uçlu HDMI kabloları da kullanabilirsiniz.

LCD Monitördeki Titremelerden Kurtulun
Elektrik tesisatının iyi olmadığı yerlerde, analog çıkışa sahip dizüstü bilgisayarlarda VGA bağlantı yapıldığında parazitlenme olabilir. Dark VGA-HDMI dönüştürücünün analog-dijital çevrimi sayesinde parazitlerden kurtulacaksınız.

Dayanıklı Gövde ve Kompakt Boyut
Dark dönüştürücü uzun yıllar kullanım için sağlam gövdeye sahiptir. Darbelere ve dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Ergonomik yapısı ve kompakt boyutları sayesinde yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Teknik Özellikler

Tür Dönüştürücü
Ses ve Görüntü VGA-HDMI Dönüştürücü
EAN 8697939935798
Güç 1
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu DK-HD-AVGAXHDMI2

Teknik Bilgiler

Ürün Kodu DK-HD-AVGAXHDMI2
Tür Çoklayıcı
Ses ve Görüntü VGA - HDMI Dönüştürücü
Güç Hayır
Data Hayır
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu DK HD AVGAXHDMI2
Kaynak VGA
Hedef HDMI
EAN 8697939935798